Noutopiste

Sijainti

Noutopiste sijaitsee Espoon Mankkaalla josta varaosat, RAL Classic -kartaston maalit sekä verkkokauppamme tuotteet, jotka ovat merkittyinä 'NOUTOPISTETUOTE' -tekstillä, voidaan noutaa ilman toimituskuluja, ennakkoon sovittuna aikana.

Voit aina tilata ennakkoon materiaalit, ja noutaa ne vaikka kuukautta myöhemmin. Tavarat pidämme varattuna, ja noudat ne sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Nordmaja Suomi tmi -noutopisteen sijainti. Pientarvikkeet, varaosat, maalit. Nordmaja.com

Milloin tuotteet voi sitten noutaa ja kuinka tilaus tehdään ?

Osien tiedustelut / tilaukset on parhainta tehdä Ota yhteyttä -sivun lomakkeella. Valitse valikon vaihtoehdoista sopivin (Varaosat..) ja täytä lomakkeen muut tiedot.

Huomioithan että varaosien -ja pientarvikkeiden noudot noutopisteestä ovat mahdollisia 31.3. saakka vain perjantai iltapäivästä sunnuntai iltapäivään. 1.4. alkaen noutopiste palvelee seitsemänä (7) päivänä viikossa. Aukioloajat vahvistamme myöhemmin maaliskuun lopulla.

Saatte sähköpostilla ennakkolaskun tilauksestasi, ja maksettuanne sen (verkko/mobiilimaksu), seuraavaksi lähetämme vahvistuksen jossa kerromme mahdolliset noutopäivät ja ajat. Valitse itsellesi sopivin näistä vaihtoehdoista ja vahvista se sitten sähköpostitse meille.

Muutokset

Jos tapahtuu jotain muutoksia, ja haluat vaihtaa toimitustapaa tai aikaa, lähetä meille tästä muutospyyntö viimeistään päivää ennen noutoa Ota yhteyttä -sivun lomakkeella. Valitse valikosta (Toimitustavan muutos) ja täytä lomakkeen muut tiedot.

Huomioithan, että toimitustavan muutos (ei päivämäärän tai ajan) on lisämaksullinen palvelu (+10€) joka täytyy olla maksettuna ennen toimitusta.

Noutopisteen osoite

Puh. +358 44 9556 486 (+What'sApp)
Tavoitat meidät myös What'sApp kautta - kysy vaikka alennuskoodia tai kuinka monta u-kiinnikettä tarvitset lisätä tilaukseen.

 

P.S. Seuraa blogiamme, klikkaa http://feeds.feedburner.com/nordmaja-blogi